Nieuwe website online!

Geschreven door op 5 oktober 2011 in Geen categorie - Geen reacties

Een goed opgezette communicatie en daarbij behorende informatiebronnen zijn niet meer uit de maatschappij weg te denken. Met name de beschikbaarheid over- en het verstrekken van informatie is steeds belangrijker geworden.Een website vervult hierin een belangrijke rol. Dat geldt ook voor de website van damclub Roden | Leek. De laatste jaren heeft de website van onze club zich als belangrijke – zo niet de meest belangrijke – informatiebron van onze vereniging ontwikkeld.

De huidige website van damclub Roden | Leek is al sinds een aantal jaren “online”. Tot 2011 heeft oud-lid Jan Kaper zorg gedragen voor de ontwikkeling en het beheren van de website. Wij willen als club hem hiervoor hartelijk danken. Rob Helwerda heeft het up to date houden van de website op zich genomen.